Temp sensor and output in same XLR?

Discussion of the physical aspects
Post Reply
bcrawfo2
Posts: 22
Joined: Sun Sep 07, 2014 2:34 pm
Bot?: No

Temp sensor and output in same XLR?

Post by bcrawfo2 »

I use a 25 foot XLR mic cable between my BCS panel and my fermenting area. I have several of these that are dedicated for sensors and outputs and they work great. I'm out of XLR ports on my panel...but have spare conductors in some of my temp sensors. Is it ok to run an output and a temp sensor in the same XLR?
JonW
Site Admin
Posts: 1721
Joined: Sun Jul 18, 2010 7:51 am
Bot?: No
Location: Huntington Beach, CA
Contact:

Re: Temp sensor and output in same XLR?

Post by JonW »

Yes, the outputs are very low voltage and don't interfere with the temp sensors.
bcrawfo2
Posts: 22
Joined: Sun Sep 07, 2014 2:34 pm
Bot?: No

Re: Temp sensor and output in same XLR?

Post by bcrawfo2 »

Thanks JonW. That saves me a lot of work. Hopefully I soldered up extra leads on the xlr jacks in my panel.
Post Reply