Temp Controller Widget

Using the HMI Builder and creating custom interfaces for the BCS.
Post Reply
dtfeld
Posts: 61
Joined: Thu Oct 27, 2011 7:02 pm
Bot?: No

Temp Controller Widget

Post by dtfeld » Sat Dec 15, 2012 9:58 am

I thought this was covered, but a while ago...and this may be in another forum. However, I can't find what I'm looking for.

Looking for a Temp Controller widget to replace the standard temp guages on the Main Control Page. Would like to display SV as well as PV and some radio buttons to change the temp would be great. Any body done/seen/herard of this being done? Can you point me the right direction?

Wouldn't think this to difficult, maybe it belongs in the future feature request pile.

User avatar
JonW
Site Admin
Posts: 1622
Joined: Sun Jul 18, 2010 7:51 am
Bot?: No
Location: Huntington Beach, CA
Contact:

Re: Temp Controller Widget

Post by JonW » Sat Dec 15, 2012 11:00 am

SV and PV???

User avatar
MaxOut
Posts: 26
Joined: Thu Apr 14, 2011 1:53 pm
Bot?: No

Re: Temp Controller Widget

Post by MaxOut » Thu Feb 07, 2013 4:17 am

JonW wrote:SV and PV???
Process Value / Setting Value

Actual Temp/Set Temp

User avatar
JonW
Site Admin
Posts: 1622
Joined: Sun Jul 18, 2010 7:51 am
Bot?: No
Location: Huntington Beach, CA
Contact:

Re: Temp Controller Widget

Post by JonW » Thu Feb 07, 2013 8:13 am

The current beta version has new digital LED looking temp dislplays that show temps and setpoints.

brahn
Posts: 539
Joined: Thu Dec 13, 2012 11:01 am
Bot?: No

Re: Temp Controller Widget

Post by brahn » Thu Feb 07, 2013 9:57 am

Like JonW said, this feature will be in 3.7.0 when it is released.

dtfeld, you're already part of the Beta Testers group. You should be able to grab the beta firmware and check it out.

chadillac
Posts: 4
Joined: Tue Feb 05, 2013 7:09 pm
Bot?: No

Re: Temp Controller Widget

Post by chadillac » Tue Feb 19, 2013 6:29 am

Is there an ETA on the new firmware?

brahn
Posts: 539
Joined: Thu Dec 13, 2012 11:01 am
Bot?: No

Re: Temp Controller Widget

Post by brahn » Wed Feb 20, 2013 4:31 pm


ksl177
Posts: 37
Joined: Mon Feb 27, 2012 1:22 am
Bot?: No

Re: Temp Controller Widget

Post by ksl177 » Sun Apr 21, 2013 9:11 pm

brahn wrote:Like JonW said, this feature will be in 3.7.0 when it is released.

dtfeld, you're already part of the Beta Testers group. You should be able to grab the beta firmware and check it out.
Well, you're half right. ;)

3.7 does have digital indicators that show set point and current temp. There is no same screen way to adjust your set point mid process in 3.7 though.

The closest thing available is here:
http://forum.embeddedcc.com/viewtopic.php?f=6&t=777

Be advised you'll not be able to use the PID style displays if you use the "new analog" thermometers and set point indicators. The Analogs still work 100%, however if you switch to the pid Temp0 shows as a blank circle.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest