BCS Utilities cannot connect

Get help and insight.
Post Reply
JavaBrewer
Posts: 3
Joined: Fri Jul 06, 2018 11:46 am
Bot?: No

BCS Utilities cannot connect

Post by JavaBrewer » Fri Jul 06, 2018 11:57 am

I am trying to use the BCS Utilities (http://lawn-chair.github.io/bcs-recipes/) with my BCS-462 firmware version 4.0.0 build 464d00f. I am using Chrome and have one tab open to my device on port 80. My other tab is on the Utilities site but all my URL attempts result in a red connection indicator. Do I need to update the FW version to make this work?

10.0.0.11/#/settings and developer APIs 10.0.0.11/api/... all work fine.
http://10.0.0.11/ using the BCS Recipe Utility gives me a red connection check

Thanks,
David

User avatar
JonW
Site Admin
Posts: 1582
Joined: Sun Jul 18, 2010 7:51 am
Bot?: No
Location: Huntington Beach, CA
Contact:

Re: BCS Utilities cannot connect

Post by JonW » Fri Jul 06, 2018 9:02 pm

There have been 4 firmware updates since 4.0.0. Definitely start there.
https://forum.embeddedcc.com/viewtopic.php?f=11&t=3078

JavaBrewer
Posts: 3
Joined: Fri Jul 06, 2018 11:46 am
Bot?: No

Re: BCS Utilities cannot connect

Post by JavaBrewer » Sun Jul 08, 2018 10:10 am

Thanks JonW. I updated to latest firmware to 4.1.2 build edf0fe2c and the online tools now connect to my BCS 462. Now just have to figure out why the restore function does not complete. I used the main web interface to configure 4 processes with some basic timers and then did a backup. Then I modified the BCS to clear the settings on one process and tried to restore from the backup. The restore process gets ~ 20% completed and then just hangs. I will inspect the POST/GET content next week.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests