BCS 482 Locks up

Get help and insight.
Post Reply
Medic_Slim
Posts: 4
Joined: Thu Nov 01, 2018 11:02 am
Bot?: No

BCS 482 Locks up

Post by Medic_Slim » Fri Feb 08, 2019 7:40 am

Anyone else having trouble with the 482? My unit has locked up I bet a dozen times and every time I have to do a hard reset to get any response. This happens during my brewday... Getting frustrated.

User avatar
oakbarn
Posts: 827
Joined: Thu Jan 05, 2012 2:28 pm
Bot?: No
Location: Texas
Contact:

Re: BCS 482 Locks up

Post by oakbarn » Fri Feb 08, 2019 8:48 am

Yes. Did you use a 462/460 backup to restore the 482? I have had happen several times. I think
It may have something to do with Setpoint changes but not sure.

I would reset to defaults and build your processes and settings from scratch

Medic_Slim
Posts: 4
Joined: Thu Nov 01, 2018 11:02 am
Bot?: No

Re: BCS 482 Locks up

Post by Medic_Slim » Fri Feb 08, 2019 10:16 am

I've done that multiple times... is their a newer firmware?

User avatar
oakbarn
Posts: 827
Joined: Thu Jan 05, 2012 2:28 pm
Bot?: No
Location: Texas
Contact:

Re: BCS 482 Locks up

Post by oakbarn » Fri Feb 08, 2019 10:35 pm

No. It is a pita when it happens. Could also have something to do with two less outs.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest